Review: Nuxe Serum (Blogerka za en dan)

Odlične ocene, ki so prispele v sklopu nagradne igre Blogerka za en dan, se kar vrstijo. Tokrat je na vrsti objava o Nuxe serumu, ki jo je pripravila Cirila. Punce, ki boste objavo komentirale, pa  prav sodelujete za lepe nagrade.

Pozdravljene kozmetične in modne navdušenke! 
No, to pa je nekaj novega, zabavnega in pomembnega, da ti znana blogerka omogoči, da napišeš mnenje, katerega bo objavila. Sama sicer o blogu ne razmišljam, z veseljem pa testiram kozmetiko in pohvalim tisto, ki je vredna pohvale. 

Ker se približujejo poletje, vroči dnevi in soparno ozračje, je zelo pomembno, da uporabljamo kvalitetne izdelke, ki ne mašijo naših por, pač pa kožo lepo vlažijo, pomirjajo in oskrbijo z energijo. Sama sem do pred nekaj let obupavala, ko se je začelo poletje, ker nisem vedela kateri izdelek je tisti, ki bo moji koži ponudil nego, ne da bi jo pri tem preveč otežil. 

Med nihanjem med kremo (ki je bila zame pretežka) in meglico (ki je bila premalo), sem naletela na serum znamke Nuxe. Ker nisem dobila testerjev in sem ga lahko testirala samo v trgovini, sem bila rahlo skeptična, če bi bil nakup upravičen. V trgovino sem ga šla poskusit kar trikrat, tri dni zaporedoma in ga nanesla na očiščeno kožo. Nato sem se končno odločila za nakup. 

No... in zdaj je ta isti serum moj spremljevalec že dve leti. Naj si bo pomlad, poletje, jesen ali zima, vedno se nahaja na moji polički med top izdelki.


Gre za 24-urni vlažilni in pomirjajoči serum, ki predstavlja vir lepote, saj je izjemno koncentriran in zagotavlja izjemno 24- urno vlaženje,okrepi vodne rezerve v koži in ohranja optimalni nivo vlage v koži. Pomirja in zmanjšuje občutek neudobja in draženja. Uporablja se lahko kot dopolnilo k kremi ali pa samostojno. Koža po uporabi ostane sveža in polna. 

Ta krasen serum med drugim vsebuje 8 različnih mlečkov, sok aloe vere, osočnik, hialuronsko kislino naravnega izvora, bele cvetove mandljevca in pomarančevca. Kar 94,1 % sestavin je naravnega izvora, hkrati ne vsebuje parabenov. 


Sama ga občasno uporabim tudi pod make upom, večinoma pa ga na obraz nanesem zjutraj, če ne utegnem, pa pred spanjem. Koža je po uporabi pomirjena, navlažena in dišeča. Serum ima namreč čudovit vonj, ki je tako svež in naraven, da odlično sovpada v visokimi temperaturami in poletjem. V steklenički ga je 30 ml, kar pomeni, da ga imam v povprečju štiri mesece. 


Cena seruma je približno 34 €, spletna cena pa je ugodnejša. Sliši se veliko, ampak meni se zdi, da je vreden svoje cene, predvsem zato, ker je narejen na naravni bazi, ker ne maši por in ne pušča mastnega občutka na naši koži. 

Sama sem z njim izredno zadovoljna in sem, kot sem že rekla, njegova zvesta uporabnica. 
Definitivno ga priporočam vsem, ki imate sicer normalno, ampak rahlo občutljivo kožo. 

Upam, da vam je bila ocena izdelka všeč in da sem kateri pomagala pri tem, da najde svojega idealnega spremljevalca za vroče dni. :))
Lep pozdrav.