Ocena: L'Occitane serum za telo (Blogerka za en dan)

Danes objavljam še zadnjo oceno iz nagradne igre Blogerka za en dan, in sicer vam Jožica predstavlja L'occitane serum za telo. Vse, ki boste objavo komentirale, boste sodelovale v nagradni igri, namenjeni bralkam, čas za komentiranje ene ali pa več objav pa imate do nedelje do polnoči. V ponedeljek razglasim vse zmagovalke. 

Čao punce :) 
Za začetek ... me veseli, da se beremo. Moje ime je Jožica in odločila sem se, da z vami delim lepotno odkritje zadnjega leta. 
Vas že zanima o čem govorim? Govorim o SERUMU ZA TELO. Krasnem serumu. 
Ker sem velikaaa oboževalka L'Occitane in mi skorajda nobeden njihov izdelek ne uide, da bi se z njim seznanila, tudi tokrat ni bilo nič drugače. 
Serum je hitro pristal na moji wish listi in nič manj hitro na moji kozmetični mizici. 


Pri L'Occitane so izdelek opisali takole ; Lahka koncentrirana formula seruma za telo, obogatena z obnavljalnimi mandljevimi matičnimi celicami in vitaminom C, pomaga delovati proti 5 ključnim znakom staranja, kože ( suha in ohlapna koža, pomanjkanje prožnosti, gubice in nepravilnosti) ter zmanjša opaznost temnih madežev, ki jih je povzročila pretirana izpostavljenost soncu. Cvetlično pudrasta dišava svilnatega seruma ovije kožo telesa v prefinjeno ženstveno dišavno tančico. 

In kako bi izdelek opisala jaz ... Ko sem prvič v trgovini L'Occitane prijela v roke to čudovito stekleničko in malček seruma nanesla na roko se mi je zdelo, da vonjam nebesa. Ljubim vse kar diši, in z vonjem se me da resnično kupiti. Vonj tega prekrasnega seruma je ena izmed stvari, ki ga dela boljšega in privlačnejšega od ostalih serumov. Zaradi tiste pikice izdelka na moji roki, sem dokončno vedela, da bo moj.
Že naslednji dan sem se vrnila in ga kupila. Ko sem prišla domov, nisem mogla počakati do večera, pač pa sem skočila pod tuš kar sredi dneva in vseh opravil. ( Punce, saj vse vemo kako nov kos kozmetike nariše nasmeh na obraz in vzbudi metuljčke v trebuhu, kot da smo prvič zaljubljene.)
Po kopeli in pilingu (tudi ta je L'Occitane :P ) sem v dlan vzela za oreh veliko količino seruma in ga začela mazati. 
V namigih za uporabo na njihovi spletni strani piše, da ga naj začnemo nanašati od nog navzgor, ker pa cele noge niso moj problematični del, ki bi ga hotela učvrstiti sem začela šele pri stegnih, nadaljevala proti zadnjici, trebuhu in prsim. Ugotovitev: Serum se čudovito maže, je zelo lahek in se ne lepi. Po nanosu je treba počakati samo kakšno minutko, ali dve, pa se že lepo vpije. 
Koži se že po prvem nanosu pozna, da smo jo nebeško dobro razvajali. Sama  - iskreno -ogromnega rezultata oz. kakršnegakoli čudeža še nisem opazila, upam pa, da mi bo izdelek na dolgi rok prinesel kakšno lepotno nepravilnost manj. Ker je L'Occitane naravna kozmetika, je tudi veliko manj agresivna in zaradi tega kdaj tudi potrebna daljše uporabe, da pridemo do rezultatov. 
Medtem, ko svoj rezultat še čakam, pa lahko rečem, da sem prepričana, da bo serum dobra naložba za prihodnost. Ker menim, da si koža vse zapomni, sem prepričana, da takšne nege še dolgo ne bo pozabila. Lahko pa zagotovo trdim, da moja koža še nikoli ni bila tako mehka, gladka in po uporabi tudi zelo lepo napeta in sijoča. Telo se po serumu sveti in omamno diši. 
Za moje pojme je zaradi lahke teksture najbolj primeren za čas pomlad in poletje, ker je lahek, vlažilen in osvežujoče dišeč. Menim, da odlično ščiti tudi pred nastankom stri. 

Ocena: definitivno mu 5 ne uide. Vsaka druga ocena bi bila nepravična, saj je izdelek resnično upravičil moja pričakovanja. Res je, da sem se že sprijaznila, da nobena stvar ne bo čez noč odpravila mojega celulita ali ostalih nepravilnosti, pač pa bom za njegov neobstoj morala pošteno garati. Zato od izdelkov čudežev več ne pričakujem. Sprijaznim se z tistim, kar mi lahko dajo in to maksimalno izkoristim. Ta izdelek je moji koži dal izjemno nego, mehkobo, sijaj in nebeški vonj. Zagotovo ga bom še uporabljala :) 

Cena: 100 ml = 45,80 € 

Nakup: L'Occitane ima svojo spletno stran, preko katere je možno nakupiti njihove izdelke. Sicer pa so  trgovine razdeljene po celi Sloveniji. 

Za konec... večkrat berem in slišim, da punce v poplavi L'Occitane kozmetike ne vedo kaj izbrati, zato sem se odločila, da na koncu izpostavim še nekaj izdelkov, za katere menim, da resnično opravičijo svojo ceno in sloves in so (vsaj mene osebno) zelo prepričali. 

- Krema za roke s karitejevim maslom.
- Angelinik vlažilni gel za vitalnost kože.
- Izboljševalna esenca za obraz, popolna potonika.
  & seveda serum o katerem sem pisala.  
(Ker nisem vedela, da bom pisala ta blog ni na sliki vseh izdelkov, saj trenutno živim na dveh koncih). 

Pogojno.... 
- Parfumi. ( vonji so res čudoviti, posebni in naravni, vendar obstojnost ni tako zelo dobra).

Osebno pa me niso prepričala mila za telo, ker so mojo kožo popolnoma izsušila, in ji poleg lepega vonja niso nudila nič.

Hvala za vas čas, upam, da vam je bil prispevek všeč in veliko dobrih kozmetičnih nakupov še naprej. 

Lep dan, Jožica :)