Nagrajenke nagradne igre Blogerka za en dan

Nagradna igra Blogerka za en dan se je zaključila in moram priznati, da sem neizmerno vesela, da sem se odločila organizirati to nagradno igro, kajti bilo je zelo zanimivo in tudi poučno, odziv in podpora, ki ju je dobila ta nagradna igra, pa je bila več kot odlična. Ob tem bi se rada zahvalila vsem, ki ste podprli to nagradno igro - sponzorju Avonu, soblogericam, bralkam in še posebej dekletom, ki so si vzele čas in spisale objave, ob branju katerih smo uživali tako jaz, ki sem jih gostila, kot vsi bralci bloga. Priznam, da sem se po objavi nagradne igre kar malo bala, da se ne bo nobena opogumila in v moj nabiralnih ne bo prispela nobena ocena, ampak strah je bil zaman. Zame je bila to zanimiva izkušnja in vsekakor načrtujem, da bo blog Taya My Little Beauty World tudi v prihodnje odprt za gostujoče objave.

Vseh šest deklet, ki so poslale ocene, se je zelo potrudilo in prav vsaka od njih si zasluži nagrado. Naloga izbrati 3 nagrajenke, ki prejmejo Avonovo nagrado, je bila zelo zelo težka, kajti prav vsaka od šestih sodelujočih deklet je napisala odlično oceno, ki bo bralcem zagotovo pomagala pri odločitvi ob nakupu katerega od izdelkov. Mislim, da bi se prav vsaka od njih odlično odrezala kot blogerka in upam, da sem katero opogumila in se nam bo pridružila ter z nami pogosteje delila mnenje o izdelkih, ki so jo navdušili ali pa morda tudi ne. 

3 ocene, ki prejmejo nagrado znamke Avon, so:

Ker pa vem, koliko časa vzame pisanje ocene in ker si tudi ostala 3 dekleta zaslužijo nagrade, bo vsaka od njih prejela paket presenečenja. Tale nagrada ne bo od Avona, bo pa po moji izbiri in verjamem, da bo dekletom všeč. Njihove ocene pa si lahko preberete tukaj:

Sočasno z nagradno igro za sodelujoče z oceno je potekala tudi nagradna igra za komentatorke. Dekleta, ki jih je imel danes žreb rad, so:
 • Valentina Poljak
 • Sanja
 • MissDoll

Prosim vseh 9 deklet, da mi na elektonski naslov tgjerkes@gmail.com pošljejo naslove, kamor jim lahko pošljem nagrade.

Še enkrat hvala vsem za sodelovanje in za podporo pri tej nagradni igri. Čestitke vsem dekletom, ki so prejela nagrade. Hvala za pozornost!

6 komentarjev

 1. hvala za nagradico !

  OdgovoriIzbriši
 2. Ooo, najlepša hvala za lepo nagrado, zelo vesela! Pa seveda še enkrat hvala za tole super izkušnjo biti bloger za vsaj en dan, mi je bilo v veliko veselje tako spisati objavo kot potem brati odzive komentatork (hvala tudi vam, da ste delile mnenje ;)). Pa seveda čestitke vsem ostalim dekletom!

  OdgovoriIzbriši
 3. Projekt blogerka za en dan je bila super ideja. Z objavami svojih bralk si vnesla nekaj svežine v svoj blog in tako smo ostale bralke lahko uživale v različnih temah objavljenih v zadnjih dneh. Ti si zagotovo ena izmed mojih najljubših blogerk. Tvoj blog redno prebiram in se naslanjam nad barvitimi make-upi (tale zadnji z gepard vzorcem je pa mojstrovina v čisto svoji kategoriji) in komaj čakam kaj bomo videle jutri

  P.S. Hvala za srečo in se ti že vnaprej zahvaljujem za paketek :)

  OdgovoriIzbriši