Johnny Organic Antioxidant (Blogerka za en dan)

V sklopu nagradne igre Blogerka za en dan danes objavljam oceno Rebeke, ki je ocenila Johnny Organic Antioxidant. Vse punce, ki boste komentirale objavo, pa sodelujete tudi za prisrčno nagrado.

Živjo punce :)
V veliko čast in prav posebno veselje si štejem, da je čudovita blogerka Taya (Taya- My Little Beauty World) košček svojega pestrega bloga namenila tudi ostalim puncam, ki (še) nimamo bloga, pa vseeno rade testiramo kozmetiko, jo pohvalimo ali pa pograjamo, vsekakor pa povemo svoje objektivno mnenje in oceno. V poplavi kozmetičnih sredstev je težko najti dobro kozmetiko, ko pa jo najdeš, je mnenje o njej krasno širiti… Dober glas, seže v deveto vas!

Pred tremi meseci sem v roke prejela svoj prvi Johnny Orgazmus Antioxidant (roza paketek). Ker sem si ga zelo dolgo želela je bilo navdušenje nepopisno.


In zakaj je Johnny tako poseben?
Johnny je organski, 100% naraven in brez umetnih dodatkov, je ekološki, čist, presen in ni testiran na živalih. Je hrana za našo kožo. Lahko se ga uporablja na dva načina. Kot piling ali maska za obraz. S kože odstrani staro suho povrhnjico in za seboj pusti svež in mladosten videz… za nameček pa je še slovenski. ( To ne omenjam zaradi nacionalizma, pač pa zaradi podpore naši ljubi deželici in ljudem, ki ustvarjajo krasne produkte in dokazujejo, da je tudi domače lahko odlično).


Sama sem ga začela uporabljati kot masko, in sicer zato, ker imam goro pilingov, z maskami pa nisem tako založena. Najprej sem prebrala navodila na zadnji strani in potem vrečko pazljivo odprla. Vonj, ki se je iz vrečke razlegel je bil omamen. (Johnny diši po kakavu, sicer pa vsebuje še ostala super živila, ki vsebujejo pomembne antioksidante.) V skodelico sem vsula eno čajno žličko prahu in pomešala z eno čajno žličko vode. Nastala je gosta, dišeča in temna zmes. To zmes sem začela nanašati, na očiščen obraz, kar je ostalo sem nanesla tudi na predel vratu. Začetni občutek je bil čuden, zelo čuden. Obraz mi je začelo po kakšnih treh minutah zategovali in skeleti. Ker sem alergik, sem skoraj zagnala preplah, ampak sem se pomirila, ko sem se zavedla,da  imam na zalogi celo škatlico tablet za alergijo, in če me pod črno podlogo pričaka koprivast obraz bom to hitro rešila. Nategovanje kože se je po nekaj minutah umirilo, začutila sem rahlo toploto in prijeten občutek. Obloga se je strdila. Masko sem za prvič na obrazu pustila 15 minut, čeprav je rečeno, da je z vsako minuto bolj učinkovita. Potem sem jo začela spirati s toplo vodo. PRESENEČENJE! Pod oblogo me ni pričakala rdeča in razdražena, pač pa mehka, gladka in sijoča koža. Takoj sem vedela, da je izdelek res neverjeten, vreden svoje promocije in nakupa. V trenutku se mi je prikupil in postal moj ritual, katerega se držim vsako nedeljo, da se v nov teden odpravim sijoča, mladostna in brez nepravilnosti na svoji koži. Zdaj ga imam na koži tudi do 30 minut. Kljub uporabi 1x – 2x tedensko še vedno nisem porabila svoje prve vrečke, čeprav me čaka že druga. Poleg sem si kupila še Johnny piling za telo, katerega še nisem uporabljala, mislim pa, da ne bom razočarana.


Antioxidant dobi od mene oceno 5, ker je moji koži dejansko pokazal kaj pomeni razvajanje, negovanje in osvežitev. Z njim sem izredno zadovoljna, ker imam rada naravne stvari, ki hranijo mojo kožo in ji ne škodijo. Embalaža na prvi pogled ni preveč priročna, ampak zaradi traku, ki jo po vsaki uporabi zapre ni zelo problematična.
Vsem puncam, ki imate težave s kožo, ogrci in ostalimi nepravilnostmi ga toplo priporočam. V testiranje sem ga dala tudi mami in sestri in obe sta bili že po prvi uporabi navdušeni nad tem čudom. Mislim, da lahko na prste ene roke preštejem izdelke, ki so me pustili brez besed in on je zraven.  Upravičeno lahko trdim, da je Johnny res tip, ki zadovolji vsako žensko ;)
In še cena… za en paket Johnny Organic Antioxidanta boste odšteli 12,95 €.
Želim vam lepo uporabo in pozitivno izkušnjo, kot je moja.

S prisrčnimi pozdravi, Rebeka.