Nagradna igra: Postani blogerka za en dan

A že dlje časa razmišljaš, da bi odprla blog in začela pisati ocene ali pa zgolj uživaš v kozmetiki? Potem je tale nagradna igra kot nalašč zate. Odločila sem se, da bom tokrat priredila malce drugačno nagradno igro; tako, v kateri se bo treba za nagrado malce bolj potruditi, in sicer boš dobila priložnost, da postaneš blogerka za en dan. Upam, da te to, da bo treba za nagrado storiti malce več, kot le vpisati običajne podatke, vseeno ne bo odvrnilo od sodelovanja, ker verjamem, da bo zanimivo in zabavno tako zate kot zame.

Pravila nagradne igre »Postani blogerka za en dan«:
 1. Nagradna igra je odprta za vse, ki imajo stalno prebivališče v Sloveniji.
 2. S tem, ko sodelujete v nagradni igri, soglašate, da bo vsebina javno objavljena na blogu Taya My Little Beauty World brez možnosti izbrisa (razen v primeru, da se jaz kot avtorica bloga odločim zapreti in v celoti izbrisati blog).
 3. Vaša naloga je, da izberete en izdelek, ki vas je navdušil ali pa mogoče razočaral, ga pofotkate, poswatchate in ocenite. Ocena naj vsebuje vse pomembne podatke o izdelku. Izdelek, ki ga boste ocenile, je popolnoma vaša izbira, lahko pa je krema za obraz, paleta, šminka, šampon za lase …  
 4. Spodnja meja za objavo ocene je 300 besed, zgornja meja št. besed pa je poljubna.
 5. Ocena naj bo spisana v slovenskem jeziku, po želji pa lahko dodate tudi angleško besedilo.
 6. Ocena naj bo napisana v Wordu, ne pozabite pa dodati naslova. Fotografije k oceni naj bodo poslane v originalni velikosti kot priložena datoteka, jih pa lahko dodate tudi v oceno (ali pa med besedilom napišete, kam sodi katera fotografija), da bom vedela, kam jih dodati.
 7. Oceno lahko objavite pod svojim imenom, lahko pa pod vzdevkom, vendar mi v elektronskem sporočilu vseeno napišite vaše pravo ime in priimek.  
 8. V tej nagradni igri lahko sodelujejo samo osebe, ki še nimajo lastnega bloga (še posebej lepotnega!) oz. svoje lastne Facebook strani, na kateri objavljajo ocene kozmetičnih izdelkov.
 9. Oceno mi skupaj s fotografijami pošljite do 8. junija 2015 na elektronski naslov tgjerkes@gmail.com

S ponedeljkom, 9. 6., se začne objavljanje ocen, in sicer bodo objavljene po vrsti, kot bodo prispele na moj mejl. Vsaka ocena bo objavljena samostojno kot en post, na dan pa bo objavljena ena ocena. Nagrajenke bodo 3, in sicer bodo zmagala dekleta, ki se bodo pri ocenah najbolj potrudila, imena pa bodo objavljena nekaj dni po tem, ko bo objavljena zadnja ocena. Če se ne bom mogla odločiti, katere so najboljše, bo odločil žreb. Vse 3 nagrajenke bodo osvojile lepe nagrade, ki jih podarja Avon. 

Ena nagrada vsebuje:
 • Avon Ideal Flawless perle za lice
 • Avon Super Shock maskaro v odtenku Black
 • Čopič za nanos rdečila
 • Set Anew Vitale izdelkov za nego kože (gel za čiščenje, dnevna krema, nočna krema, krema za področje oči)
 • en Avon lak (Creme Brulee, Inky Blue, Red Velvet)

Ob tej priložnosti bi se najlepše zahvalila Avonu za darovane nagrade. 


Da pa se drage kolegice blogerke ne bodo čutile izključene, bom nagrade podelila tudi 3 osebam, ki bodo komentirale ocene, ki jih bodo dekleta poslala. Komentirajo in v žrebanju za nagrado lahko sodelujejo tudi tisti, ki bodo poslali oceno. En komentar bo pomenil eno točko, torej večkrat komentirate, več možnosti imate, da osvojite nagrado. Komentirajo lahko vsi, saj imam vključene anonimne komentarje, vendar bom upoštevala samo tiste komentatorje, ki se bodo podpisali (z imenom ali vzdevkom). Žaljivi komentarji bodo izbrisani. Komentatorji, ki bodo prejeli nagrado, bodo trije in bodo izžrebani naključno.  


Drage dame, upam, da se boste odločile sodelovati v tej nagradni igri, saj bi vas z veseljem gostila na svojem blogu. Če vas zanima še kaj, me lahko vprašate v komentarju ali pa mi pišete na mejl tgjerkes@gmail.com. Hvala za pozornost!