Guest Post by Nail2Express: Winter Skittlette Manicure

Katja is my nail queen. She's amazing with stamping and she always creates the most beautiful and interesting manicures. I probably don't need to specially point out that her amazing creations were inspiration for me to not to give up on stamping and try to learn more and get better at it (my old posts are the proof how horrible I was at stamping). I hope you're going to enjoy in her post as much as I do.

Živijo lakoholičarke!
Tatjanin blog praznuje peto obletnico delovanja. In tole ni kar tako, saj se vsi tisti, ki blogamo zavedamo, da je lahko včasih vse prej kot enostavno. Zato...bi ti, draga Tatjana, zaželela vse najboljše (in seveda tudi tvojemu blogu), še obilo čudovitih objav, s katerimi nas vedno znova pozitivno presenetiš in uspeha, ki si ga tvoj blog nedvomno zasluži! Ni potrebno posebej poudarjati, da mi je v veliko čast, da lahko s svojo manikiro gostujem na njenem blogu.

Moja tokratna manikira je zimsko obarvana. Začela sem z vijoličnim lakom znamke Beauty Uk z jelly finišem. Nalakirala sem ga v dveh slojih na palec, kazalec in mezinec. Na sredinec in prstanec sem odela v sivo bel OPI lak. Čez mezinec sem slojila bleščičast nadlak znamke Essence, ki je izšel v omejeni trend kolekciji Hugs & Kisses. Na sredinec in prstanec sem čez sivo belo bazo naštempljala vzorček iz ploščice Konad s srebrnim Star Gazer lakom. Nato sem vzorčkoma dodala še vijolična kristalčka. Na koncu sem manikiro utrdila še s hitro sušečim nadlakom. Beauty Uk-Wild Child set: 2 coats on thumb, index finger

OPI-My Boyfriend Scales Walls: 2 coats + Konad SQ01 with Star Gazer-232 + purple rhinestone on middle, ring finger

Beauty Uk-Wild Child set: 2 coats + Essence-Crazy In Love (Hugs & Kisses TE): 1 coat on pinky finger


I hope that you like it.

Where to follow Katja:

6 komentarjev

 1. Oh I so love what you did on your middle and ring fingers. I love the colors used and the design is simply amazing.

  OdgovoriIzbriši
 2. Oh the color combination is so beautiful and that stamping is perfection!! I'm in love *-* I have to follow you :)
  Thanks again Taya for doing these guest posts, I found such gorgeous new blogs to read <3

  OdgovoriIzbriši
 3. Katja made a very beautiful manicure, as always! :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Thank you Irina :) I'm glad that you like it. <3

   Izbriši