P2 Crazy Beauty

I felt in love with P2 nail polish Crazy Beauty immediately. Even when I googled it while deciding which polish should I test, my heart decided for Crazy Beauty, even though my head didn't decide yet. I can't help myself, but blue polishes have a special place in my heart stash. I haven’t checked my stash for any dupes yet, because I wanted to test this polish without any other influences/comparisons. I’ll check it after this review, although I have a feeling that this might be quite unique shade in my stash, but then again I could be wrong. 

P2 Crazy Beauty je lak, ki me je očaral v trenutku. Ko sem prvič pregledala odtenke, ki so na voljo na spletni strani Mojadrogerija in se odločala, kateri odtenek bom testirala, se je moje srce takoj odločilo za Crazy Beauty lak, čeprav sem pregledala swatche skoraj vseh lakov iz spletne strani. Nekako se mi dozdeva, da gre za precej poseben odtenek v moji zbirki, lahko pa se seveda motim in imam že kak podoben odtenek od prej. Če ga imam, bo seveda sledila tudi primerjava na blogu.


First let’s talk about the bottle. It’s a square bottle with silver lid. I actually like this packaging quite a lot. These kinds of bottles are very easy to store, especially if you have more than one bottle. It has a wide flat rounded on top brush, which is my favourite. It’s very similar to Essence and Catrice brushes with the difference that bristles are equally cut.

Najprej nekaj besed o steklenički. Gre za prozorno stekleničko v obliki kvadrata s srebrnim pokrovom, ki ima vgravirano ime znamke. Meni osebno se zdi steklenička precej precej prisrčna, poleg tega pa je zaradi oblike preprosta za shranjevanje (še posebej, če imaš več istih lakov in jih hraniš enega poleg drugega). Lak ima širok ploščat čopič, ki je na vrhu polkrožno obrezan.  V bistvu je precej podoben Essence in Catrice čopičem, s to razliko, da je lepše obrezan in da ščetine čopiča ne štrlijo vsepovsod oz. da so vse enake.


The formula of this polish is amazing. It’s not completely creamy, it’s like it would be a bit watery (maybe because of the gel look finish), but this polish applies like a blast, evenly and it’s opaque in two coats. Crazy Beauty is a gorgeous bright blue shade. My camera is actually doing it injustice, because in person it’s not so bright. Actually imagine it with a hint of purple in it and then you’ll get the right shade.

Formula laka je odlična. Tako čopič kot formula omogočata preprost, enakomeren nanos in že dva sloja sta dovolj za popolno prekrivnost nohta. Crazy Beauty je krasen moder odtenek, vendar pa mu moj fotoaparat dela krivico, saj ga je ujel preveč svetlega. Verjetno je krivo tudi to, da ima lak peščico vijolične barve v sebi, ki je moj fotoaparat ne mara preveč in je zato noče ujeti. Je pa lak v živo naravnost prekrasen. Danes, ko pišem tole oceno, ga imam spet na nohtih in jih kar ne morem nehati občudovati. :P


Crazy Beauty polish is from Volume Gloss collection and is described as gel look polish. It definitely dries glossy, but I always add a top coat, so I can’t say how long the glossy effect lasts. But the polish itself lasts on my nail the same amount of time as all other polishes, which is around two days.

Crazy Beauty lak je iz kolekcije Volume Gloss, ki je bila zasnovana tako, da da nohtu visok sijaj, kot če bi nosila gel nohte. Lak je seveda zelo sijoč, tudi ko se posuši na nohtu, vendar pa sama vedno dodam nadlak, tako da ne morem reči, kako dolgo sijaj dejansko ostane na nohtu. Sam lak je bil na meni obstojen enako dolgo časa kot vsi ostali laki, to je dva dni.


This cute bottles of Volume Gloss polishes contains 12 ml and they cost 3,49 € at Mojadrogerija. I tried few P2 polishes till now (Color Victim shades, Sand Style polishes) and none disappointed me till now. I’d definitely recommend Crazy Beauty to blue lovers and I’m curious to try some other shades from this collection as well.

12 ml Volume Gloss lakov dobite v Moji drogeriji za 3,49 €. Do sedaj sem preizkusila kar nekaj P2 lakov, in sicer iz Color Victim in Sand Style kolekcij, in do sedaj me še noben ni razočaral. Krasne formule, nanos, odtenki, čopiči – dejansko mi je pri teh lakih všeč vse, tudi nizka cena. A lahko še enkrat rečem, zakaj za vraga DM prodaja v Sloveniji S-he Stylezone znamko, ko je P2 stokrat kvalitetnejša? Na srečo imamo Anjo z Mojo drogerijo, ki je poskrbela, da je P2 znamka dostopna tudi Slovenkam.

What is your opinion about P2 polishes? Do you like Crazy Beauty shade? Thank you for reading!
Kako so pa vam všeč P2 laki? Kaj menite o Crazy Beauty odtenku? Hvala za pozornost!
*I received this product for review purposes./Ta izdelek sem prejela v oceno.

30 komentarjev

 1. Fromula res izgleda čudovito. Mi je žal da nisem izbrala kakšnega iz gloss linije. Odtenek je tudi lep, čeprav nisem velika ljubiteljica modrih lakov:).

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Saj iz Color Victim kolekcije imajo laki tudi odlično formulo, edino niso tako glossy. :)

   Izbriši
 2. Res čudovit odtenek!

  http://pimpmeupup.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 3. too light for my skin tone, but it looks very pretty on you...we dont have p2 here in croatia...it's a shame...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I have to say Slovenian ladies are lucky to get this brand, it's amazing. I just wish it would be available at DM.

   Izbriši
 4. ČUDOVITA barva! Kaj to imaš ti svoje naravne nohtke? Tako mi je všeč oblika ... meni nikoli ne rata, ker imam švohne + tudi moje delo veliko prinese k temu...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, to so moji nohti. Meni je precej pomagal Essence Nail Harderner v sivi steklenički.
   Sem prebrala na FB, da si v medicini, potem te čisto razumem. :)

   Izbriši
 5. pridružujem se hvalospjevu ovom laku, fenomenalan je i presretna sam što ga imam doma <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Saj ko sem ga izbirala, sem ponovno čekirala tvoje swatche. :)

   Izbriši
 6. lak je fantastican stvarno, boja je super ! volim plavo !

  OdgovoriIzbriši
 7. OMG, this is absolutely amazing blue shade!!! Btw, I´m thinking about Christmas challenge :-)

  OdgovoriIzbriši
 8. Both of them are very beautiful ! ♥

  OdgovoriIzbriši
 9. prekrasan je ovaj i treba mi <3 nadam se da cu ga se uspjet docepat

  OdgovoriIzbriši
 10. I've used Kaspersky protection for a number of years now, I would recommend this Anti-virus to all you.

  OdgovoriIzbriši