Review: Essence Sun Club Gel Eyeliner

Iz Essencove kolekcije Sun Club sem vzela tudi rjav gel liner za oči All Night Brown. Najprej sem hotela vzeti modrega, ki mi je na promocijskih slikah izgledal najbolj zanimiv, a me v živo ni prepričal.
I also bought gel eyeliner from collection Essence Sun Club Bondi Beach. I took brown liner All Night Brown. First I wanted to buy the blue one, whick looked very interesting on promotion photo, but in the store didn't convince me.

Izdelek se nahaja v stekleni posodici s plastičnim pokrovčkom. Količina je 3 ml, stane pa 2,95 €.
The gel liner is in the glass holder with plastic lid. It contain's 3 ml of product and it costs 2,95 €.


Gel je temno rjav z zlatim šimrom, ki pa na očeh ne pride tako do izraza. Tekstura je precej mehka, tako da je treba biti pazljiv s čopičem, da ga ne pomočiš preveč v gel, vendar se lepo nanaša in je dolgo obstojen. Jaz ponavadi nanesem dva sloja. Čez bazo mi zdrži cel dan. Je vodoodporen, tako da bo super za uporabo tudi poleti. Moram reči, da sem zelo zadovoljna z njim in da ga od dneva nakupa redno uporabljam pri ličenju. Kar se tiče odstranjevanja, mi tudi ne povzroča težav.
The gel is in dark brown color with golden shimmer, which is not visible on the eyelid. It's very soft, so you have to be very careful with the brush, when you want to dip it in the gel. It's easy to apply and it lasts long - over the base it lasts all day. I usually apply two coats. It's also waterproof, so it's perfect for the summer. I'm very satisfied with it and I use it every day for my MU. It's also easy to remove.


Za konec še en MU z eyelinerjem.
For the end here is one MU with this eyeliner.