My Birthday Manicure S-he 290

Zadnje čase nisem bila pridna, kar se tiče bloganja. Nisem redno pisala objav in nisem redno brala vaših blogov, ker preprosto nisem imela veliko časa. Ker se bližajo izpiti, mislim, da bo še kar en čas tako. Ampak se bom potrudila biti vsaj malo na tekočem, kaj se dogaja na vaših blogih.


Morala sem preizkusiti nove S-he lake. Nova embalaža mi je grda, praktičnost za shranjevanje gor ali dol, ni  mi všeč. Kot lahko vidite na zgornji fotografiji, krtačke niso spremenili in kar se tiče kvalitete, je tudi niso izboljšali. Največja neumnost pa se mi zdi, da se je zmanjšala količina stekleničke (iz 11 na 10 ml), cena pa povišala (iz 2 na 2,50 €). Na srečo je vsaj ena pozitivna stvar pri novih S-he lakih - novi odtenki.

Izbrala sem si odtenek 290, prekrasne modre šimraste barve. Rekla bi, da je taka bolj električno modra, podobno kot Maybellinov Eletric Blue, le da je malo bolj svetel. Po nanosu so vidne proge, tako da je treba biti malo bolj previden pri nanosu, a ko sem dodala nadlak, te proge niso bile več tako izrazite. Lak se hitro suši, kar mi je bilo pri S-he lakih vedno všeč. Nanesla sem ga v dveh slojih.


Čeprav mi nova oblika stekleničk ni všeč, pa mi je tale odtenek prekrasen, zato sem ga izbrala tudi za svojo rojstnodnevno manikuro.


Kaj pa ve mislite o novih S-he lakih? Ste že našle kak lep nov odtenek?