Essence Cool And The Gang

Today just a quick post to show you new Essence polish Cool And The Gang. This is one of the most beautiful shades in Multi Demension line. It's dark blue and it needs two coats to be opaque. As for the brush, I hate it. Colorfulbottle said in the comment on previous post, that they changed it. She's right, now it's bigger. Oh, Essence, what a stupid decision.  

11 komentarjev

 1. Ova mi je najljepša plava,držala sam ga u rukama,i uzela ljubičasti,ali ovaj je na vrhu popisa za sljedeći shopping :)))

  OdgovoriIzbriši
 2. lijepa mi je boja, ali nisam ga jos kupila, jel boja nokte ili se lako skida?

  OdgovoriIzbriši
 3. Savršeno, ovo moram imat ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Thanks for all your comments?

  @Lendoxia: Kako je z daljšim nošenjem, še ne vem, ker sem ga samo poswatchala, drugače pa še ni prišel na vrsto za redno manikuro. Po swatchanju je šel lepo dol.

  OdgovoriIzbriši
 5. Amazing colour! So cool! It's almost a bit of a purple-ish blue

  OdgovoriIzbriši
 6. @Kelly: Thanks. I actually don't see any purple in it.

  OdgovoriIzbriši
 7. Tud js v tej modri ne vidim niti kapljice vijolične, ampak js sm tako ali tako slepa za barve =). Barva je pa čudovita, ga morem potem ko sprobam ostale lake kupit =).
  Tale novi Essencov čipič mi res ni všeč, ampak se ga bomo mogle navadit, ker ga verjetno spet en čas ne bodo spreminjali..

  OdgovoriIzbriši
 8. Joj, jaz tudi moram še toliko lakov sprobati in imam že nagledane nove, ki jih želim kupiti. Glede krtačke pa je res, morale se bomo navaditi. Vsaj drugi njihovi laki imajo v redu krtačke.

  OdgovoriIzbriši