Makeup Factory 123 Gipsy Green

V ta lak sem se zaljubila takoj, ko sem ga videla na Ulmielinem blogu. Včeraj sem bila v Müllerju in našla zadnjo stekleničko tega laka, tako da sem ga morala vzeti, poleg tega pa so laki Makeup Factory znižani za 50 %, kar je bil le še dodaten plus.
Laku je ime Gipsy Green, kot piše na njihovi spletni strani, na steklenički pa je le številka 123. Nanos je bil kot pesmica, za prekrivnost potrebuje 2 sloja. Mislim, da bo to poleg I Sea You moj najljubši zelenko.
I fell in love with this polish at the moment, I saw it on Ulmiels blog. Yesterday I was in Müller in I saw the last bottle of this polish. Beside that it was 50 % off, so I have to buy it. This is such a gorgeous green cream colour.  The name of the polish is Gipsy Green (as they say on their page), but the bottle only has the number 123. It's very easy to apply and it need only two coats.


Fotografija je narejena v lightboxu. Končno mi je uspelo kupiti novo žarnico, na žalost pa mi še ni uspelo ugotoviti, kako narediti dobro fotografijo, brez da se videl odsev fotoaparata na fotografiji, svetloba pa bi bila dobra. Naredila sem ogromno fotografij in ta je bila najboljša, čeprav tudi ta ni bog ve kaj. Tiste, ki fotografirate v lightboxu, imate kak dober nasvet zame, kako odpraviti to težavo?