H&M Moody Model

H&M Moody Model je temno zelen kremast odtenek. Maže se lepo. Ni pregost, zato se ga da lepo nanesti v tankih slojih. Na fotografijah sta dva sloja.
H&M Moody Model is a dark green cream polish. It applys very good. It's not very thick, so you can apply it with thin coats. On photos are two coats.8 komentarjev

 1. jel to samo do slika ili dosta vuce na plavo? podsjeca me na catrice spruced up iz one LE kolekcije

  OdgovoriIzbriši
 2. @Lendoxia: Na sliki je malce temnejši kot v resnici. No, jaz na žalost ne vidim v njem nobene modre, ampak mogoče sem to samo jaz. Sem malce pobrskala po blogih in ga punce opisujejo kot "teal", kar pa je zeleno-modra barva. S Catrice pa ga na žalost ne morem primerjati, ker ga nimam.

  @Biba: Hvala. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Super je! Dovolj teal zame. Nekaj imam s teal barvo zadnje čase. In z dusty barvami. In z glass-flecked finishem. in z miljon drugimi zadevami. ;) Ampak ja, zelo lep tealček!

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovit lak =). Jooj kaj bi dala da bi bili spet H&M laki v Sloveniji =)

  OdgovoriIzbriši
 5. @Ulmiel: No, če ga boš imela šanso kje kupiti, si ga kar privošči. Meni so zadnje čase tudi taki odtenki všeč, čeprav še vedno najraje ostajam pri modri in vijolični.

  @colorfulbottle: Hvala. Jaz bi tudi rada H&M lake v Sloveniji, sploh, ker imajo tako lepe odtenke. No, upam, da se nas usmilijo in jih bodo enkrat prodajali tudi pri nas.

  OdgovoriIzbriši