Essence Just in Case

Just in Case je lak, ki me je v steklenički zelo pritegnil, na nohtih pa razočaral. Nanos mi ni povzročal težav, za popolno prekrivnost sem nanesla dva sloja, vendar pa mi ta zlatorjava barva na mojih nohtih ne deluje.

S-he 435

S-he 435 je čudovit rdečkast lak z zlatim šimrom, ki pa je na nohtih manj opazen kot v steklenički (na fotografijah to ni tako opazno, vendar je v steklenički zelo veliko zlatega šimra). Nanesla sem dva sloja. Tale lak se zelo lepo nanaša in suši se dokaj hitro. Po mojih izkušnjah se S-he laki sušijo hitreje kot Essence ali Catrice laki. Na žalost pa nimam nobene fotografije na soncu, saj so le-te nastale na oblačen dan. Zdi se mi, da bi fotografije na soncu lakcu naredile večjo uslugo, saj je v živo veliko lepši kot na fotografijah.Primerjava: Catrice I Scream Peach! in Essence What Do U Think?

Kot obljubljeno, sledi še primerjava lakov Catrice I Scream Peach in Essence What Do U Think. 

Barvi sta popolnoma enaki, jaz med njima ne opazim nobene razlike, tako, da če imate enega, drugega ne potrebujete. Oba laka sta nanešena v dveh slojih.


Če bi izbirala, kateri mi je ljubši, bi izbrala Catrice. Lak je bolj pigmentiran, dobro prekriven že po prvem nanosu pa tudi cenovno se glede na količino laka bolj splača.


Catrice - I Scream Peach!

Danes imam za vas še en koralen odtenek: Catrice I Scream Peach! Ko sem preizkusila Essence What do u think, se mi je zdelo, da v svoji zbirki že imam nek podoben odtenek in res, s Catrice lakom sta identična. Primerjava lakov sledi v naslednjem postu.
I Scream Peach je kremast lak, maže se lepo, je dobro pigmentiran in pri pazljivem nanosu prekriven že po enem sloju. Na fotografijah sta 2 sloja.
Essence What Do U Think?

Ta teden se je zame s polno paro začel faks in prvi trije dnevi so bili precej naporni, zato bo tole kratek post. What do u think je kremast lak koralne barve, prekriven v dveh slojih.Rival de Loop 57

Rival de Loop 57 je drugi lak te znamke, ki sem ga dobila kot darilo. Tudi ta je precej voden in slabo prekriven, vendar mi nanos ni povzročal težav. Nanesla sem dva debelejša sloja. Lak mi je na splošno všeč, vendar to ni moja barva. Zelen mi je dosti bolj všeč.
Rival de Loop 55

Rival de Loop 55 je eden izmed dveh lakov, ki sem ju dobila v dar od fantove tete, ki je na obisku iz Nemčije. Pred tem te znamke še nisem poznala, zato sem komaj čakala, da lakca preizkusim. 

Najprej sem preizkusila tega, ki je lepe svetlo zelene barve in me je tudi bolj pritegnil. Krtačka je majhna in okrogla, vendar mi pri nanosu ni povzročala težav. Lak je precej voden in slabo prekriven. Za popolno prekrivnost sem nanesla dva debelejša sloja. Če bi nanašala tanke sloje, bi  verjetno potrebovala najmanj tri. Steklenička je majhna, v njej je 8 ml laka. 

Na splošno mi je lak kar všeč, sploh barva mi je čudovita.Essence Underwater 2

O starem laku Underwater sem že pisala. Ker so mi bili swatchi novega laka Underwater zelo všeč, sem kupila tudi tega. Ni mi jasno, zakaj so obdržali isto ime, ker sta si laka res zelo različna. Se mi zdi, da prvi verziji ime dosti bolj pristaja kot drugi.
Nov Underwater je temno modre barve z bleščicami (bleščice so vidne na povečanih slikah). Nanos je preprost, prekriven pa je bil v dveh slojih.
Težko se odločim, kateri lak mi je bolj všeč, vendar bom verjetno v teh hladnih dneh več nosila tole novo verzijo.