Blog awards

Naj začnem s Sunshine award. Dobila sem jo od Blu11 in Izzy. Hvala obema. :)

Let me start with Sunshine award. I've been tagged by Blu11 from Polish Drop and Izzy from Izzy creations. Thank you both. :) Check out their blogs. Blu11 has beautiful nails and Izzy is making wonderful creations.
The rules are:
1. Save the image above and post it on your own blog.
2. Pass the award on to 12 fellow bloggers.
3. Link the nominees.
4. Let nominees know they have won this award by commenting on their blog.
5. Share the love and link to the person you received this award from.Druga nagrada, ki sem jo dobila od Blu11, je Happy 101 award.

The second award I've been tagged by Blu11, is Happy 101 award.

The rules are:
1. Post who gave you this award.
2. State 10 things you like.
3. Give this award to 10 other bloggers and notify them with a comment.


I like:
- my boyfriend and family
- chocolate
- nail polishes
- jewelry
- spring
- history
- reading
- music
- our dogs (Ris and Runa)
- shopping
So, for both awards I nominate:
Ulmiel
Lili
Gone2RehabBRB 
Colorfulbottle
Lyra 
Tinna
Red
Ines
*sparkle*
Rasta
Zetuzetia

Catrice - Lost in Mud + Joy 384

Manikura, ki jo nosim že dva dni: Catrice Lost in Mud in preko Joy 384. Danes sem imela namen tole odstraniti in si nalakirati nohte s katerim drugim lakom, ki še ni prišel na vrsto, ampak nisem bila pri volji, poleg tega pa mi je manikura všeč. Mogoče pride jutri na vrsto kak drug lak.

Essence Underwater

Tale lak me precej spominja na morje. Škoda, da je poletja že konec. Čudovit moder šimrast odtenek, za popolno prekrivnost sta bila potrebna dva sloja.MNY 265

MNY 265 je rdeč lak z bleščicami, ki na nohtih izgleda dosti svetlejši. kot v steklenički Je precej vodene konsistence in za popolno prekrivnost so potrebni najmanj 3 sloji. 


Catrice - Lucky In Lilac

Tole je še eden izmed Catrice lakov, ki mi je neznansko všeč. Vijolična barva je trenutno moja najljubša, odtenek pa nekaj edinstvenega v moji zbirki. Lak je dobro pigmentiran in dobro prekriven, tako da za popolno prekrivnost zadostuje že en nanos. Na fotografijah sta dva sloja.
 Essence Return to Paradise - Back to Paradise

Tale zelenko iz pretekle Essence TE kolekcije Return to Paradise je eden mojih ljubših v tej kolekciji. Nanašanje laka ni ravno najbolj preprosto in prvi nanos je precej neenakomeren, vendar je dovolj že drugi nanos, da zakrije nepravilnosti. Je edini temno zelen odtenek v moji zbirki in ta barva mi je neznansko všeč.

Essence Caribean Sea

Caribean Sea je čudovit turkizen odtenek, ki se lepo nanaša in je prekriven že po prvem nanosu, vendar sem vseeno raje nanesla dva. Prvi dve fotografiji sta posneti zunaj, tretja pa v hiši.


Nfu-Oh Giveaway

Fleur na svojem blogu Fleur's nails&stuff organizira čudovit giveaway treh Nfu-Oh lakcev, ki pa je namenjen le slovenskim blogerkam. Giveaway sponzorira spletna trgovina Za piko na i, ki ponuja lakce znamk Zoya, China Glaze, Orly, Opi ...

Torej, če ste slovenske blogerke, izkoristite to priložnost, ker je res super.

Essence Return to Paradise - My Little Orchid

Tega laka nisem nikakor mogla nikjer dobiti, saj ga je na vseh policah v vseh drogerijah, v katerih sem bila, hitro zmanjkalo. Prejšnji teden pa sem po naključju naletela na polno polico TE Return to Paradise v Beauty World drogeriji in ga morala kupiti. Doma pa sem ugotovila, da že imam skoraj identičen odtenek, in sicer Purple Magic iz linije Show Your Feet.

Danes sem bila spet pri volji za vijolično in padla je odločitev, da bo danes na vrsti My Little Orchid. Za primerjavo sem na kazalec nanesla Magic Purple. Barvi sta identični, razlika je le v tem, da je My Little Orchid bolj šimrast, zaradi česar mi je tudi bolj všeč. Tudi Magic Purple vsebuje šimer, ki pa na nohtih ni tako zelo opazen kot v steklenički. Oba laka se lepo nanašata in sta prekrivna v dveh slojih.


Essence - Hypnotic poison + Blog Award

Moj blog je zadnje čase sameval, saj sem bila zaposlena s študiranjem za včerajšnji izpit, poleg tega pa me stalno prevevajo nove ideje glede nakita in ker so me skrbeli prsti, sem se med študijskimi odmori raje sproščala z izdelovanjem nakita.

Danes sem imela na nohtih Hypnotic poison, ki mi je zelo všeč. Je burgundsko rdeč z roza šimrom. Nanesla sem dva sloja.
**************

Pred kratkim sem dobila nagrado "A Blog With Substance" od Colorfulbottle, za kar se ji najlepše zahvaljujem. Njen čudoviti blog in prelepe manikure lahko pogledate tule.

Recently Colorfulbottle gave me award "A Blog with Substance". Thank you very much for that. She has a very nice blog in she does very beautiful manicures.


Here are rules for award recipients:
1. Thank the person for the award.
2. Sum up your blogging philosophy, motivation and experience using five words.


- ustvarjanje/creation
- laki/nail polishes
- veselje/joy
- zadovoljstvo/satisfaction
- super blogerji/great bloggers

3. Pass it on to 10 other blogs which you feel have real substance.

I gave this award to:
- Ana na S
- Anita's Nails and Postcard's
- Fleur's nail&stuff
- KONADomania
- Klub Lakierowy
- Lendoxia
- Nihrida's Blog
- Rainbows and Blues
-*sparkle*
- With love, Ana

H&M Hello Kitty Cool Summer

Zadnje čase pri meni prevladujejo vijola laki, zato je tudi ta dobil priložnost, da se je znašel na mojih nohtih. Nanesla sem tri tanke sloje in nanos ni povzročal težav. Lak vsebuje roza, modre in srebrne bleščice. Mi je kar všeč, čeprav bi mi bil ljubši brez bleščic.