Miklavževo obdarovanje/Saint Nicholas Giveaway

Ker je bila v naši družini vedno tradicija, da je bil Sveti Miklavž tisti dobri mož, ki nam je prinesel darila, sem se odločila, da bom danes odprla giveaway in se na ta način zahvalila vsem, ki me spremljate.

Today is Saint Nicholas day, so I decided to open a giveaway. This is my way to thank to all of you, who are following my blog.


Giveaway sem poimenovala "Miklavževo obdarovanje", vsebuje pa dva Essence Multi Dimension laka, in sicer Must-have in Most wanted ter ročno izdelano ogrlico iz perlic.

Giveaway is called "Saint Nicholas Giveaway". You can win two Essence Multi Dimension polishes Must-have and Most wanted and one handmade necklace.


Sodelujete lahko vsi, ki spremljate moj blog vidno preko Google Friend Connect, tudi če prihajate iz drugih držav. Dobrodošli so tudi novi spremljevalci. Pravila so preprosta: vse, kar morate storiti, je, da v komentar zapišete ime, s katerim me spremljate, in email, na katerega vas lahko kontaktiram v primeru, da boste izbrani. Zmagovalka bo izbrana naključno preko strani www.random.org. Če zmagovalka ne bo odgovorila na moj email v 48 urah, bom izbrala drugo.

If you want to win this giveaway, you have to be visible follower of my blog throught Google Friend Connect. New followers are welcome.  You have to write your GFC name and email in a comment bellow. Giveaway is open international. The winner will be choose randomly. If the winner doesn't reply in 48 hours, i will pick another one.

Obdarovanje se bo zaključilo/Giveaway will end on: 

20. 12. 2010 at 24:00 (CET).
 
Veliko sreče!
Good luck!